Noticias
[29-08-2011] La Nucia goleja a l’Altea en Garganes

U.D. Altea, 1 – La Nucia, 7
Derrota sense pal·liatius de la UD Altea en el derbi comarcal davant de la Nucia. Els nuciers li van endossar set gols a un Altea perdut en el terreny de joc, desconjuntat i sense saber què fer en defensa i menys en atac. El pitjor no van ser els set gols, sinó la mala imatge que va donar l’equip en el seu primer partit a casa, davant dels aficionats, i ni més ni menys que davant de l’equip del veí, on hi ha un poc més que rivalitat esportiva en joc.
Centenars d’aficionats, majorment nuciers, es van acostar al camp de Garganes per a presenciar el derbi comarcal que venia precedit pel canvi d’equip del què fora entrenador de l’Altea, Esteve i dels jugadors alteans  José Salero i Parra, que van ser clau en l’ascens del nostre equip a Tercera Divisió i que militen està temporada en el conjunt de la Nucia, on a més ahir es van convertir en protagonistes de la golejada visitant.
Vistos els primers 45 minuts, sense un dominador clar, ningú haguera pensat en la golejada que després es presenciaria en la segona part. La Nucia va obrir el marcador en el minut 14 del partit després d’una finalització en l’àrea de José Salero, però a penes un minut després l’Altea empatava per mediació de Ferran. No obstant això, a falta de cinc minuts per al descans un error del porter de l’Altea, regalava el baló a José Salero que no perdonaria,  l’1-2 amb el que acabaria la primera part. En la represa, l’Altea va desaparéixer del terreny de joc i la Nucia va ser un autentic vendaval, i així  en una bona jugada de passes, Jose Salero rematava a porteria i feia el seu “hat-trick” particular, obrint el camí a la golejada.
La defensa alteana va ser un autentic colador, inclús el quart gol, obra de Ferran en pròpia porta, retrata el desgavell defensiu de l’equip local. Per als aficionats i per a l’Altea el millor haguera sigut que l’arbitre xiulara el final en eixe moment, però no, el malson va seguir, i la Nucia veient la debilitat de l’Altea va decidir fer sang fins al final, fins que la golejada fora d’eixes que couen per ser tan voluminosa.
Però be, al cap i a la fi, la temporada es llarga i encara hi ha marge per millorar i conjuntar un equip que podríem dir que encara esta de pretemporada.