Noticias
[24-10-2011] El Club Esportiu Villa Blanca posa la quinta marxa

Treballada i merescuda victòria del C.E. Villa Blanca enfront d’un complicat rival, el C.BM. Marni, que va posar en perill la victòria per als locals fins que se’ls acabe la gasolina i no van poder aguantar el ritme dels alteans. Ressenyar que durant la partit va resultar lesionat Javi García, que amb una ruptura en la clavícula haurà de passar per quiròfan, i al que li desitgem una ràpida recuperació.
Els primers minuts eren molt igualats, sense que cap dels dos equips aconseguira grans avantatges en el marcador, i amb els alteans més nerviosos del normal, sense el seu habitual orde en defensa i amb massa precipitació en atac. Així i tot s’arribava al descans amb un empat a 14 gols.
La segona part arranque igual que la primera, inclús els valencians van arribar a posar-se per davant, però una bona reacció local li va donar la volta al marcador, 23 a 20. En els últims deu minuts només va haver-hi un equip sobre la pista i la renda va continuar creixent fins a arribar a un voluminós i enganyós resultat final de 31 a 24.
Destacar pels alteans la gran aportació des dels 6 metres de Ximo, que amb la col·laboració de tot l’equip va aconseguir anotar 17 gols.
Per l’equip alteano van jugar: Kike i Juanan, en portería, Manolo (3), Chema (1), Alex, Ximo (17), Mino (1), Patricio (5), Kiko, García, José (1), Llopis (2), Juanpe (1) i Chefo.
Parcials cada 5 minuts: 3-2, 6-4, 9-6, 9-8, 11-11, 14-14, descans, 17-17, 18-19, 23-20, 26-24, 29-24 i 31-24.
Destacar tambe en esta jornada la victòria de l’equip Senior femeni que guanyava a domicili al C.H. Oliva per 5 a 19.