Noticias
[24-10-2011] El Básquet Altea s’estrela contra la zona

Basquet Altea 50

Albufereta Playa Blanca 68

Segona derrota de l’equip d’Orozco que acuse la baixa d’ultima hora de Nick davant d’un Albufereta que es proveïsc en una zona, que va trastornar als alteans per moments. D’esta manera els nostres es van mostrar incapaços d’atacar amb paciència la defensa visitant i van anar arruïnant les seues possibilitats d’aconseguir la primera victòria de la temporada.
El partit va començar bé amb bona actitud defensiva i ritme alt de joc, 14-11 al final del primer quart, encara que en el segon un parcial 6-21 visitant, aprofitant les perdudes de baló i la mala selecció de tir locals, va aplanar el camí a la victòria alacantina per a acabar el quart dotze punts dalt, 20-32.
Després del descans el Basquet Altea, amb pressió en tota pista, no va aconseguir reduir diferències i és en l’ultime on comença a anotar des de l’exterior gràcies a Pepe, que va acabar amb 13 punts, encara que no va ser suficient.
Por l´Altea van jugar: Morton 2, Rasid -, Adrián 6, Pepe 13, Ángel -, Chimo 1, Sergio 6, Domingo 5, Joaquin 10, Henzo 7.
El diumenge al matí desplaçament complicat a Alacant per a enfrontar-se al Maristes on es lluitara per aconseguir la primera victòria.