Noticias
[05-11-2012] El Básquet Altea guanya a Catral i segueix a dalt

CB Catral 71
Basquet Altea 86

Tercera victòria de la temporada de l’equip de Clavero que es va imposar en totes les facetes del joc a un Catral que sempre va ser a remolc i que no va poder parar l’atac alteà, l’encert del qual va ser determinant. El partit va començar amb domini visitant gràcies a la superioritat d’Alex sota tauler màxim anotador del partit amb 32 punts i a l’encert en el tir exterior de Nick arribant al final de la cambra 7 punts a dalt 10-17.
En el 2º quart es va mantenir la mateixa tònica, l’Altea ben dirigit per Gali, va tindre en Oscar al jugador que va prendre el relleu anotador de Nick des de l’exterior per a arribar al descans 13 a dalt, amb el marcador assenyalant un clar 27-40.
Després del pas per vestuaris tímida reacció local, amb canvi a defensa zonal encara que Adrian va anotar amb fluïdesa, augmentant les diferències fins als 17 punts.
Ja en l’últim quart, el Catral ho va intentar tot però el Basquet Altea amb experiència va mantenir les distàncies i s’adjudique amb mereixement la victòria, per 71 a 86.
Amb aquesta victòria el Basquet Altea contínua en la part alta i el dijous, en partit avançat per les festes de Benidorm, jugará el derbi a les 21.00 en el Palau.
Per l’Altea van jugar: Nick 21, Adrian 8, Oscar 11, Gali 5, Alex 32, Nacho 2, Domingo 4, Zaragozi 2.