Noticias
[24-01-2011] El C.V. Altea ja es segon a la classificació

CV. ALTEA, 3 – BEEP OLOT, 1
El Club Voleibol Altea va aconseguir este cap de setmana una victòria importantíssima davant d’un rival directe com és el Beep Olot. Els alteans conscients de la importància dels punts en joc, van eixir molt concentrats des dels primers compassos de l’encontre. Amb una recepció quasi perfecta, els atacs des de les puntes eren quasi imparables. Prova d’això van ser les dos primeres mànegues que van caure del costat de l’Altea.
Amb tot quasi resolt, l’Altea va intentar tancar el triomf per la vida ràpida, però no va poder ser. Els gironins no van donar baixar la seua guàrdia, i van oferir major resistència en el tercer set, el que lis va valdre el triomf parcial en esta mànega per un estret 24-26. Després d’açò, l’Altea no devia permetre’s més llicències si no volia patir massa en la recta final del xoc. I així, Javi Mora va haver d’alliçonar als seus per a tornar a superar, amb més facilitats de les que s’esperava, a l’Olot en el quart set i d’esta manera emportar-se el partit.
Després d’esta nova victòria, el CV Altea puja fins la segona posició, amb un avantatge d’una victòria a equips com Olot, Xàtiva o Santa Pola. Precisament els alacantins seran el pròxim rival de l’equip alteà en Garganes. Serà el primer partit de la segona volta de la competició de lliga, en un enfrontament que pot marcar les opcions als llocs d’ascens per als dos clubs. Cal recordar que en el partit d’anada, els de Santa Pola no van donar cap opció a l’Altea, imposant-se per un clar 3-0.
El cap de setmana de vòlei el van completar els partits de les xiques, començant per les juvenils que jugaven a casa enfront del Dénia, rival a qui van guanyar per un clar 3-0. Les d’Eva Sánchez cada dia que passa juguen millor, i prova d’això és la gran temporada que estan fent. Les jugadores alteanes són segones en la lliga i en les pròximes jornades poden marcar el seu futur en la competició. De moment en la pròxima jornada visitaran la difícil pista del Biarense.
En quant a l’equip Senior femení, les nostres no van poder portar res positiu de la seua visita a Quart de Poblet. Les valencianes van demostrar el seu paper d’equip favorit a classificar-se per a la fase d’ascens, i es van imposar per un clar 3-0 a les nostres.